Om os

Personerne bag Vild med Spanien er Lene Dybdahl, som er stifter af sitet og Jens Henrik Holm som er hovedskribent.
Artiklerne på bloggen er forfattet ud af vores store passion for Spanien.

Vi har samarbejdsaftaler med rejseselskaber og internetboghandlere, men vi linker kun til produkter, som vi selv kan stå inde for.Lene Dybdahl Holm

Jeg er forfatter til fantasyserien Nøglens Vogtere, som foregår i Spanien. I tre bind følger vi tvillingeparret David og Lauras rejse gennem Spanien i jagten på magiske artefakter, som knytter an til Spaniens farverige historie, herunder Alhambrapaladset, maurerne, Philip II, Den spanske Inkvisition og Den spanske Armada.
Herudover er jeg cand.mag. i dansk og engelsk, har boet et år i Madrid sammen med Jens Henrik og taler spansk. Jeg er selvfølgelig vild med Spanien. Jeg har rejst i Spanien og har desuden skrevet speciale om rejselitteratur om Spanien med udgangspunkt i rejsemålet Alhambra.


Jens Henrik Holm

Jeg uddannet cand.mag. i Spansk og Nordisk Sprog og Litteratur. Jeg søger i øjeblikket arbejde som kommunikationsmedarbejder.

Jeg har senest arbejdet med kommunikation og digitale medier hos Herningsholm Erhvervsskole og tidligere med litteraturformidling og projektledelse på Herning Bibliotekerne.

Jeg læser en masse i min fritid og bestyrer desuden bloggen kultur-cafeen, hvor jeg anmelder litteratur, historiske værker og film m.m.

Jeg har selv boet i Spanien og taler sproget i kraft af min uddannelse. Når jeg ikke læser eller blogger, spiller jeg fodbold i fodboldklubben Haunstrup IF.

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.