DIY: Spansk temafest - Lav din egen spanske fiesta!

Sådan laver du en spansk temafest!

Savner du også sydens sol, nu hvor sommerferien synger på sidste vers, og regner skyller ned udenfor? Bring feriestemningen tilbage ved at arrangere din egen spanske fiesta! En fiesta er også oplagt som Tour de chambre-tema på kollegiet, madtema til din fødselsdag eller morsomt tema til din næste firmafest!

Spansk mad til din fest

Her er, hvad du skal bruge: en kande sangría, et fad med tapas og noget spansk musik. Glem ikke pynten: Du kan bestille en fin spansk flagguirlande her. Hvis du ikke er til sangría, kan du selvfølgelig også servere en spansk Rioja - spanien er kendt for deres gode vine. Du finder endnu flere opskrifter på spansk mad her.


Spansk udklædning

Du kan pynte op med spanske flag, vifter, tyrefægterplakater og hatte. Hvis du laver det til en udklædningsfest, kan herrerne komme i tyrefægterkostume og damerne i flamencokjoler. Det skal nok sætte gang i festen!
Spansk musik - hvad skal du høre?
Du tror, måske ikke at du kender et eneste stykke spansk musik herhjemme I Danmark? Tro om igen! Du kender garanteret  Shakira (Hips don't lie) Juanes (Camisa Negra) og Manu Chao (Clandestino) og landeplagen Despacito.

 


Og er det ikke nok til at peppe stemningen i gang, så må du sætte Zumba-cd'en på! Her er der garanteret en masse latinomusik, der giver folk lyst til at 'shake that bootie'!

Reklame

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.