Madrids natteliv

Madrids natteliv er noget helt specielt. Det er Madrid og ikke New York som er kendt som byen der aldrig sover (der fik du dén, Sinatra), for sandheden er at madrilenerne er nogle af de mennesker i verden, som får færrest timers søvn. Og hvad skal man også sove for, når man opholder sig i Madrid?

Der er masser af fede steder at ir por copas (gå ud at drikke drinks) i området omkring Cuatro Caminos og Nuevos Ministerios. Ja, faktisk i hele Madrid.

Er man ikke så kendt i byen, er det letteste imidlertid at snuppe en hvid taxa og bede chaufføren om at køre én til Plaza Santa Ana.

Det er en stor åben plads, som er omgivet af restauranter, natklubber og diskoteker til alle sider. Her går madrilenerne selv i byen, og hvis du efter et par drinks føler, at dit spanske er ved at køre perfekt, er her en oplagt mulighed for at komme i snak med de lokale.

Det er meget almindeligt at møde store flokke af spaniere, som går fra sted til sted, og er du blevet ven med én, er du ven med dem alle – i hvert fald resten af aftenen.

Reklame

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.